26. juni 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: P-forholdene ved Kaarsbergcentret ødelagt for ældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: P-forholdene ved Kaarsbergcentret ødelagt for ældre
Sorø - 11. februar 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er Kaarsbergcentrets brugere blevet endnu dårligere stillet, hvad angår parkerings-forholdene. Nu er der kun 10 p-pladser tilbage på pladsen lige overfor centret. Ellers skal man forbi både den lille p-plads, der ligger mellem hækkene, bag p-pladsen til cykler og helt op til de pladser, som er oppe ved landevejen.

For pladsen er nu reserveret de biler, hvor man skal ind til sundhedscentret. Så der røg 16 pladser. Kører man den anden vej - venstre om - skal man ligeledes helt op til landevejen. For hele vejen - mellem pladsen ved Kaarsbergcentret og op til landevejen - har kommunen sat sig på 27 p-pladser til hjemmeplejens biler.

Altså har Kaarsbergcentrets brugere fået indskrænket deres mulighed for at holde tæt på centret med hele 43 pladser.

Hvad med at sætte de 27 hjemmehjælp-biler ud i Alléen. De kunne jo nemt stå derude på én pæn række ind mod bygningen - mellem bygningen og træerne. Ligeledes henne imod Albertikrydset, fra bygningen af langs med hækken og bagved træerne.

Jeg er ikke personligt med i centrets ledelse mere. Det var jeg i over 20 år, og jeg erindrer ikke, hvor mange gange, der er skrevet eller talt om parkerings-problemerne med folk, ansatte i kommunen og også på de årlige møder med borgmesteren og kommunaldirektøren. Jeg vil ikke sige, at vi blev lovet noget - andet end at de ville se på sagen.

Jeg er ikke voldsomt begejstret for at se, hvordan de kommunale myndigheder og de politisk valgte vælger at behandle os ældre medborgere.

Jeg mener jo, at folk i den arbejdsduelige alder, som er raske og i job, bedre kan gå et par hundrede meter end mange af de ældre, hvoraf flere jo er direkte dårligt gående.

Jeg er bange for, at det der her er sket, vil gå ud over flere af de ældre organisationer og foreninger, som benytter Kaarsbergcentret. Jeg tror, at de vil miste medlemmer og dermed også deltagere i de forskellige arrangementer, som afholdes på centret.

Det kan være, det bliver interessant at følge lidt med i parkeringerne i uge 7, når mange skal til »gule ærter«.

Viggo Rasmussen
Munkevænget 14, 1.tv

Sorø

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk