12. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hvor er der stemmer i en omfartsvej?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hvor er der stemmer i en omfartsvej?
Sorø - 03. juni 2020 kl. 20:59
Af Lena Bau, Holbergsvej 127, Dianalund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg fristes til at spørge, hvem af byrådsmedlemmerne bor på Katrinelystvej eller i nærheden? Hvem af byrådsmedlemmerne vil få gavn af en omfartsvej der?

Jeg har netop søgt om aktindsigt i alle trafiktællinger på Katrinelystvej og i nærheden samt en oversigt over antallet af uheld. Tilsyneladende er argumenterne for en omfartsvej der de samme som ved Tersløse; stigende trafikmængde og udstykning i området - og forbedring af infrastrukturen.

Med den nye udligningsreform forestiller jeg mig, at der vil blive råd til begge omfartsveje. Men omfartsvejen omkring Tersløse har været efterspurgt i mere end 50 år.

Hvorfor skal omfartsvejen ved Katrinelystvej prioriteres frem for omfartsvejen omkring Tersløse? Hvorfor skal der bruges 12 millioner kroner på en omfartsvej ved Katrinelystvej, når I ikke engang vil bruge ressourcer på at detailprojektere omfartsvejen ved Tersløse? Altså få COWI til at regne videre? Det er jo cirka de 10 millioner kroner, der mangler for at få regnestykket vedrørende Tersløse-omfartsvejen til at gå op.

Corona ramte landet, men den arbejdsgruppe, der blev nedsat i Tersløse og Holbergshallen for at kigge på forskellige løsninger til trafiksaneringer, har intet hørt fra kommunen. Intet! Det er dårlig stil!

Der tegner sig en tydelige tendens, nemlig at byrådet er flintrende ligeglad med udviklingen i Dianalund. Eller skyldes jeres ligegyldighed med Tersløse og Dianalund, at der er flere stemmer i at lave en omfartsvej i nærheden af Sorø by?

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk