18. oktober 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hjælp til Sorøs borgere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hjælp til Sorøs borgere
Sorø - 12. oktober 2021 kl. 18:55
Af Lars Damgaard, DF, medlem af Sorø Kommunalbestyrelse

I forlængelse af de Radikales åbne brev til kommunalbestyrelsen i Sorø, hvori Sascha Fich så flot på fælleskabets vegne foreslår "Hjælp til Afghanske flygtninge", så vil jeg foreslå, at de radikale for én gangs skyld påtager sig det ansvar, der følger med en så åben invitation.

Først og fremmest ville det være på sin plads, at Sascha Fich selv viser det storsind, hun så flot tilbyder på fælleskabets vegne. Hvorfor tilbyder du ikke selv at huse og forsørge en familie. For jeg antager, at der også må være hjerterum til alle vores lokale udsatte borgere, der for hver eneste indvandrer, vi modtager, må afgive hjælp og omsorg i hverdagen.

Når man opfatter sig selv som værende af den selvretfærdige politisk korrekte middelklasse og lever på privilegeret afstand af de virkelige sociale udfordringer, er det muligt, man kan tillade sig at have frelste synspunkter. Der findes ikke noget lettere. Hvor ville det være skønt, hvis der for én gangs skyld bare var én radikal, der ville være storsindet nok til at pege på dem, der så nu skal betale. Vores børn, vores socialt udfordrede familier, vores handicappede, vores ældre, eller hvem er det?

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk