15. juni 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: For alle borgere i kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: For alle borgere i kommunen
Sorø - 08. juni 2021 kl. 15:26
Af Sascha Fich, spidskandidat til kommunalvalget for Radikale Venstre

Kommunalvalget nærmer sig med hastige skridt, og valgkampen medfører, som næsten altid, mudderkastning og overbudspolitik.

I et nyt indlæg skyder Niels Aalbæk med kommunalpolitiske spredehagl, da indlægget består af lige dele polemisk sludder og halve sandheder.

Ifølge Niels Aalbæk er der gang i en markant højredrejning i Sorø kommune - en højredrejning som Radikale Venstre skulle støtte.

En helt igennem absurd påstand.

Radikale Venstre, KD og LA har indgået teknisk valgforbund, hvor "formålet er at styrke den politiske midte i Sorø Kommune", men valgforbundet udlægges åbenbart meget forskelligt.

Nogle placerer valgforbundet som en del af rød blok, mens Niels Aalbæk mener, Radikale Venstre støtter en kulsort politik i Kommunalbestyrelsen. Begge dele er forkert.

Radikale Venstre er et social-liberalt parti. Vi er principielt imod blokpolitik, og ønsker et bredt samarbejde hen over midten.

Niels Aalbæk lever i en politisk parallelverden, da han tilsyneladende også mener at vide, at Radikale Venstre vil pege på Gert Jørgensen som Borgmester. Så synes han at vide noget, jeg ikke ved, og det er naturligvis et postulat uden hold i virkeligheden.

Radikale Venstre har ikke besluttet, hvem vi vil pege på som Borgmester. Det gør vi først på valgaftenen, og vi peger naturligvis på den borgmesterkandidat, der giver Radikale Venstre mest indflydelse på de kommende 4 års politik.

Længere er den ikke.
Vi ønsker ikke at reducere de kommende 6 måneders valgkamp, til et valg mellem 2 blokke. Vi arbejder fortsat for en kommune i balance, på tværs af bro og motorvej, og har ikke skiftet politisk retning, efter at jeg blev valgt som spidskandidat.

En påstand om, at Radikale Venstre pludselig skulle orientere sig mod den nordlige del af

kommunen er ren konspiration. I Sorø kommune skal vi ikke grave grøfter, og slet ikke lefle for borgere i bestemte dele af kommunen. For Radikale Venstre er målet en sammenhængende kommune med en bæredygtig fremtid.

For alle kommunens nuværende og fremtidige borgere.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk