5. juni 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Firma terroriserer sine naboer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Firma terroriserer sine naboer
Sorø - 23. maj 2020 kl. 17:54
Af Nina Lave, Solvænget 10, Sorø, på vegne af naboerne til Bygma
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For nyligt overtog Bygma forretningen på Industrivej fra det tidligere XL Byg.

Vi, der er naboer til Bygma, hilser naturligvis erhvervslivet og dertilhørende arbejdspladser til byen velkommen. Men den sidste måneds tid har Bygma trukket store veksler på sine naboers tålmodighed.

Fra tidlig morgen til sen aften har vi været udsat for konstant voldsom larm fra en asfaltmaskine. Dette indlæg skrives 13. maj kl. 20.15 til soundtracket fra en asfaltmaskine.

Det er sin sag at putte små børn eller nyde en kop stille kaffe i haven til lyden af en maskine som enten lægger asfalt, hiver asfalt op, stamper fliser - eller hvad ved jeg.

For vi ved faktisk ikke, hvad de laver hos Bygma.

Der har nemlig været nul information til os naboer, og vi får ærligt talt mindre og mindre lyst til at lægge penge i butikken.

Det er såmænd ikke fordi vi ikke har forståelse for, hvis Bygma har en deadline. Men information havde været på sin plads. Fx kunne Bygma have lagt en flyer i postkassen: »Kære naboer, undskyld vi larmer. Vi bygger om og regner med at være færdige den xx-xx 2020.«

Det ville også klæde butikken at give sine naboer en eller anden form for kompensation for at have holdt larmen ud. Men siden dette ikke er tilfældet, vil vi gerne vide: Hvor længe har Bygma tænkt sig at terrorisere sine naboer?

Redaktionen har bedt Bygma om et svar på indlægget. Vi har modtaget dette svar fra Casper Jørck, tidligere Sorø Trælasthandel A/S:

I forlængelse af overdragelsen af vore aktiviteter til Bygma pr 1 februar 2020 skulle jeg stå for færdiggørelsen af et større område med ny belægning.

Det arbejde er nu afsluttet med i alt fire dage i sidste uge, hvor der blev lagt asfalt til efter kl 17.

De tre dage til ca kl 18 og en onsdag til vist kl 21.

Forberedelsen til asfalteringen foregik indenfor almindelig arbejdstid. Den nye belægning forventer jeg kommer til at give såvel kunder som medarbejdere bedre forhold i hverdagen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk