20. oktober 2019
Torvet fotograferet fra Storgade 10. Foto: Ulla Charlotte Beck
gallery icon

Se billedserie

Torvet fotograferet fra Storgade 10. Foto: Ulla Charlotte Beck
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: En øjebæ i Sorø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: En øjebæ i Sorø
Sorø - 06. december 2018 kl. 20:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sorø er så fint julepyntet med guirlander med kugler, hvis form minder os om kloden og dens klimaproblemer, og maner til eftertanke. Så stemningsmættet og fint!

Og hvad sker der så lige for Torvet? Større mangel på æstetik er svær at forestille sig!

Rodet - ucharmerende - grimme telte og boder - store klodsede snemænd, der ligger spredt rundt omkring - ingen plan - ingen sans for rum og skønhed. Intet under, at der stort set ingen mennesker kommer! På trods af et skilt der er enhver lokalkøbmand værdig!

Smag og behag er som bekendt forskellig - men dette er der næppe nogen, som synes er pænt. Man kunne synes, det er et småborgerligt - måske et dekadent finkulturelt - bøvs at brokke sig over dette. Men vi har en køn by, som vi normalt kan være stolte af. Vi vil gerne bevare butikkerne og trække borgere til fra områderne omkring os - og det, vi mest af alt har at byde på, er det intime smukke historiske byrum. Vi vil vel gerne matche al den skønhed, som ligger rundt om Sorø? Tilbyde noget, der tiltrækker familier fra de større byer - tilflyttere?

Så det er uforståeligt, at dette smagløse rod har fået lov at passere hos vores beslutningstagere. Virkelig ærgerligt! - man kan blive helt flov på sin by's vegne.

Ulla Charlotte Beck
Storgade 10
Sorø

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk