2. juni 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Det handler om sund fornuft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Det handler om sund fornuft
Sorø - 21. oktober 2019 kl. 20:04
Af Martin Belli Jørgensen, byrådsmedlem (K)
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kære Christian B. Høst (S)
Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt du mener flertalsgruppen eller byrådet, når du i dit indlæg skriver familien. Jeg er også lidt i tvivl om, hvad du egentlig ved om Sorø Kommunes budgetforhandlinger og det budgetforlig, der bliver indgået af et stort flertal i byrådet.

Men jeg er sikker på, at flertalsfamilien også ønsker at lappe hullerne i taget, ligesom der også bliver råd til medicin. Men den køber til gengæld en mindre bil og laver en kortere og dermed billigere vej - som den også har budgetteret med - indenfor familiens økonomiske ramme.

Flertalsfamilien ønsker ikke at bruge flere penge, end den har besluttet og ved den har til rådighed. Derved kan den positive udvikling for familien fortsætte Det gælder også for det område, hvor familien bor.

Dette i modsætning til tidligere tider, hvor lån og offentlig forsørgelse - i form af høje skatter - skulle løse dagligdagen for familien og bidrog til en rolig afvikling.

Flertalsfamilien ønsker ikke på forhånd at forbruge mulige ekstraordinære indtægter eller indregne urealistiske besparelser, som tidligere har været nødvendige at lade indgå i den daglige drift, når de kom.

Det handler således ikke om asfalt før børn, men alene om sund fornuft og en fortsættelse af den økonomiske ansvarlighed, der nu har bragt familien på fode igen. Hullerne i tagene bliver lappet - både på Holberg Skolen og i Pedersborg, og velfærden og den positive udvikling kan fortsætte

Sund fornuft før populisme og uansvarlighed.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk