23. januar 2021
40-årige Camilla Borg er uddannet skolelærer, yogainstruktør, heilpraktiker og tantrabehandler. Nu åbner hun klinik i Behandlerhuset i Sorø. Foto: Hans Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

40-årige Camilla Borg er uddannet skolelærer, yogainstruktør, heilpraktiker og tantrabehandler. Nu åbner hun klinik i Behandlerhuset i Sorø. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Camilla vækker folks seksuelle energi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Camilla vækker folks seksuelle energi
Sorø - 26. juli 2018 kl. 09:03

Som tantrabehandler møder Camilla Borg ofte et hav af fordomme. Sandheden er, at behandlingen faktisk kan hjælpe folk med at få »tændt det indre lys« igen, skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Af Merete Jensen
Musikken er så dæmpet, at man næsten ikke registrerer den, og krystallerne i vinduerne reflekterer sollyset. Det store stofstykke med den indiske elefantgud, Ganesha, pryder den ene endevæg, omkranset af stemningsfulde lyskæder.

I huset på Stenmaglevej bor tantrabehandler Camilla Borg, som den 6. august åbner egen klinik i Behandlerhuset på Nørregade i Sorø. Indtil da har hun klienter hjemme i privaten, altså når børnene på 5, 12 og 15 år er hjemme hos deres far. Hendes klienter tæller både mænd og kvinder i alle aldre - fra de helt unge til de allerældste. Her er alle velkommen.

Møder mennesket
Camilla Borg er godt klar over, at fordommene står i kø, når talen falder på tantra, da mange mennesker forbinder tantra med sex og forskellige former for »seksuelle udskejelser«. Sandheden er, at klienten netop ikke skal nå »klimaks«, da tantra går ud på at beholde den seksuelle energi i kroppen.

- Jeg har rigtig mange mænd som kommer i behandling for eksempelvis rejsningsproblemer eller mænd, der simpelthen har for tidlig sædafgang. Det kan også være kvinder, som »glemmer sig selv« i en hverdag med madpakker, rengøring og fuldtidsjob. Mange af mine klienter har udfordringer i følelseslivet, har måske oplevet svigt - eller har simpelthen svært ved at mærke sig selv. Uanset hvilken problematik klienten møder med, så er det vigtigt for mig fordomsfrit at møde mennesket dér, hvor vedkommende er, fortæller hun.

Energien skal blive i kroppen
Selve behandlingen varer omkring tre timer. Den første time afsættes til samtale omkring eventuelle problematikker, ligesom Camilla Borg sætter klienten ind i behandlingsforløbet, som blandt andet byder på forskellige teknikker at »vække« klientens krop på. Det kan være blide strøg, faste tryk, hovedmassage, kildende bevægelser eller blide smæk under fødderne.

Klare etiske regler
Som behandler har hun været ude for, at et par mandlige klienter har misforstået formålet med behandlingen, og her er Camilla Borg meget klar i sin udmelding.

- Som tantrabehandler er der nogle meget klare etiske regler. Jeg gør klienten opmærksom på, at vi ikke har en relation. Det er ikke en date, og det er mig, der er behandler, og klienten der er modtager, siger hun.

Åbningsreception
Camilla Borg glæder sig til at flytte sin tantrabehandling fra hjemadressen til Behandlerhuset på Nørregade 3 i Sorø, og det fejres med en reception den 5. august fra klokken 13.00 til 16.00. Blandt gæsterne bliver der trukket lod om en tre-timers session. Hvis man vil vide mere, kan man gå på Camilla Borgs hjemmeside: www.tantralala.dk.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk