15. august 2020
Her er Karianne Andersen i gang med renoveringen af Café Storgade i foråret 2019. Nu skal hun også være forpagter af Sorø-Hallens cafeteria. Foto: Merete Jensen
Her er Karianne Andersen i gang med renoveringen af Café Storgade i foråret 2019. Nu skal hun også være forpagter af Sorø-Hallens cafeteria. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Caféejer overtager forpagtning af hal-cafeteria

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Caféejer overtager forpagtning af hal-cafeteria
Sorø - 11. december 2019 kl. 12:18
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden i sommer har der været tomt i Sorø-Hallens cafeteria, men nu er der fundet en ny forpagter pr. 1.januar 2020.

Karianne Andersen hedder hun, og hun har siden april 2019 ejet og drevet Café Storgade tæt på Torvet. Fra 1. januar 2020 er hun også forpagter af Sorø-Hallens cafeteria og festlokalet.

Underskriften på aftalen med Sorø Kommune blev sat tirsdag, så det er stadig meget nyt, og Karianne Andersen kan ikke i detaljer gøre rede for alt det, der kommer til at ske i cafeteriet fremover. Men der kommer til at ske meget, lover hun.

Der vil stadig dufte af pommes frites og burger fra køkkenet ved hallen, lover Karianne Andersen.

- Altså god gammeldags grillbar for jeg har lyttet mig frem til, at der er mange, der fortsat gerne vil have det tilbud. Men jeg laver også et alternativ med blandt andet salat og andet mad, der er nemt at tage med på vejen, siger den nye forpagter til DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Foreløbig vil cafeteriet have åbent, når der er store arrangementer og events i hallen, men på lang sigt drømmer Karianne Andersen om, at stedet får faste åbningstider, så de lokale borgere kan komme og købe mad og nyde den eller tage den med hjem til familien.

- Jeg kan også godt se noget hyggelig hverdagsspisning i festlokalet med en dagens ret. Men det må komme hen ad vejen. Nu skal vi lige i gang, siger Karianne Andersen, der også har en plan om at tilbyde børnene til »Lørdag i Hallen«-arrangementerne på et godt måltid til en overkommelig pris.

- Sådan noget med lasagne eller kødsauce, så de kan hygge sig med hinanden omkring maden, inden de skal ud og røre sig, siger hun.

Hun glæder sig til store køkkenfaciliteter, som hun har savnet i den lille café i Storgade.

- Det er gået over alt forventning i Café Storgade, så vi har manglet køkkenplads. Den får vi nu. Jeg glæder mig vildt, siger hun.

Café Storgade fortsætter uændret, og Karianne Andersen vil fortsat være det meste af tiden i caféen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk