25. april 2019
Cocco Poulsen glæder sig til at få sin kreative hjerne retur, når hun flytter sin butik hjem til Fjenneslev i det nye år. Hun vil dog stadig fejre et års fødselsdag i byen den 2. januar og fejre det med januarudsalg og diverse raflerabatter.Foto: Merete Jensen
Cocco Poulsen glæder sig til at få sin kreative hjerne retur, når hun flytter sin butik hjem til Fjenneslev i det nye år. Hun vil dog stadig fejre et års fødselsdag i byen den 2. januar og fejre det med januarudsalg og diverse raflerabatter.Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ByCoco flytter hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ByCoco flytter hjem
Sorø - 15. december 2018 kl. 17:57
Af Merete Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til marts er det slut med at »handle stoffer« i Storgade, for Cocco Poulsen har opsagt lejemålet og flytter tilbage til gården i Fjenneslev. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Der er flere grunde til, at jeg vælger at flytte tilbage til mit udgangspunkt. Men den væsentligste er nok, at jeg føler, at jeg har efterladt min kreative hjerne derhjemme. Jeg får simpelthen ikke de samme idéer som dengang, jeg havde butik derhjemme. Det er nok også gået op for mig, at jeg er mere kreativ - end butiksejer, siger hun med et lille smil. Selvom hun ifølge sin lejekontrakt først fraflytter til marts 2019, håber hun, at lokalerne får en ny lejer hurtigst muligt - og meget gerne før marts måned.

Siden Cocco Poulsen flyttede byCoco til Sorø har det kostet dyrt i husleje, el, opvarmning, forsikringer, personaleudgifter og lignende. Udgifter, som nu mindskes markant ved at flytte butikken hjem til Fjenneslev.

- Nu får jeg bedre muligheder for at gøre dét, jeg brænder allermest for. Men hvis ikke jeg havde prøvet at udleve butiksdrømmen i Sorø, så havde jeg heller ikke fundet ud af, hvor vigtig det er at bevare kreativiteten, siger Cocco Poulsen. Hun fortæller videre:

- Det har været en lærerig proces, men jeg flytter herfra med oprejst pande. Tænk, at jeg har haft mulighed for at møde så mange nye og dejlige kunder, siger hun med glæde i stemmen.

I øjeblikket er lokalet hjemme i privaten ved at blive »frisket op«, og når byCoco byder velkommen i de gamle og velkendte omgivelser, bliver det i en butik som er dobbelt så stor som den nuværende i Storgade. Her kan hun benytte sig af sit store klippebord, og kunderne kan parkere »lige til døren«.

- Jeg har planer om at lave endnu flere sykurser, personlige mønstre og så genoptage reparationer og diverse syopgaver. Sidstnævnte har jeg simpelthen ikke haft tid og overskud til, mens jeg har haft forretningen, forklarer hun, inden hun fortsætter:

- Ingen mennesker har alle butikkerne i baghaven, så jeg håber, at mine kunder stadig har lyst til at starte bilen og køre til Fjenneslev. Jeg lover at have masser af kaffe på kanden og stå klar med råd og vejledning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk