25. januar 2021
Sorøs butikker har fundet alternative tiltag i år. Foto: Mik
Sorøs butikker har fundet alternative tiltag i år. Foto: Mik
Foto: Foto: Christian Mikkelsen(Mik)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butikkerne holder Black Friday, Black Days og Black Week

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butikkerne holder Black Friday, Black Days og Black Week
Sorø - 24. november 2020 kl. 06:52
Af Merete Jensen

Det kommer nok ikke som den store overraskelse for nogen, at de gældende corona-restriktioner sætter en »kæp i hjulet« på de fleste Black Friday-tiltag som normalt betyder køtilbud, tilbudsfest og mange mennesker samlet på ét sted.

I stedet for at aflyse denne store indkøbsdag, som normalt kickstarter julesalget, har Sorøs butikker valgt at benytte sig af forskellige »alternative« tiltag for at dele Black Friday-tilbuddene ud på flere dage, og ligefrem opfordre kunderne til at handle lokalt på nettet. Det vil med andre ord mindske det store pres på butikkerne, som der normalt plejer at være på Black Friday.

Det kan derfor være en god idé at orientere sig i de tiltag og de åbningstider, som den enkelte lokale butik har valgt at følge. Nogle butikker holder udelukkende »Black-tilbud« på selve Black Friday den 27. november, mens andre har tilbudsfest hele ugen, mens andre fordeler tilbuddene ud over perioden torsdag, fredag og lørdag. Enkelte holder også åbent søndag den 28. november, mens en enkelt har tilbud gældende til lillejuleaften.

Sorø Handel og Service opfordrer kunderne til stadig at støtte lokalt - uanset om det sker fysisk i butikkerne eller på butikkernes webshops, da mange forretningsdrivende er hårdt pressede på grund af coronaen.

Men uanset om man er på jagt efter et nyt ur, lidt selvforkælelse, gode vinterstøvler, en smart vinterfrakke, noget til børnene eller svigerfar, så er der masser af penge at spare i løbet af uge 48.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk