25. oktober 2021
Der er med garanti smukke toner, når Karen Johanne Pedersen, Jacob Shaw, Ida Nystad og Magnus Wenzel Most, gæster Sorø Klosterkirke. PR-foto
Der er med garanti smukke toner, når Karen Johanne Pedersen, Jacob Shaw, Ida Nystad og Magnus Wenzel Most, gæster Sorø Klosterkirke. PR-foto
Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brahms på menuen i Sorø Klosterkirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brahms på menuen i Sorø Klosterkirke
Sorø - 14. oktober 2021 kl. 10:46

Klassisk i Sorø kan byde velkommen til smuk og stemningsfuld kammermusik af J. Brahms i den nyrenoverede Sorø Klosterkirke, søndag den 31. oktober klokken 16.00.

Kammermusikkoncerten - som egentlig var programsat til foråret, bliver spillet som en efterårskoncert, og her kan Klassisk i Sorø byde velkommen til musikerne Karen Johanne Pedersen, violin, Jacob Shaw, cello, og de lokale pianister fra Alsted, Ida Nystad og Magnus Wenzel Most.

På programmet er to af Brahms sonater. Den tidlige sonate for cello og klaver i e-mol opus 38, og den sene sonate, Violinsonaten i d-mol opus 108. De to store kammermusikværker præsenterer to forskellige sider af Brahms virke.

De fire musikere er alle højtuddannede og med internationalt koncertvirke. De har sidste år givet koncert i Sorø til koncertrækken "Løvehave Koncerter".

Billetpris er 150 kroner og kan købes på ticketmaster.dk eller ved indgangen. Børn og unge under 18 år er gratis.

Hvis man vil vide mere, kan man gå på hjemmesiden soroemusik.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk