4. juli 2020
Hvis der nikkes politisk ja til masten, skal den opføres her på den lille grønne plet mellem Klokkergården og Smedeparken. Sagen bliver formentlig behandlet på et møde i teknik- og miljøudvalget i juni 2019. Foto: Ulla Grundtvig Brask
gallery icon

Se billedserie

Hvis der nikkes politisk ja til masten, skal den opføres her på den lille grønne plet mellem Klokkergården og Smedeparken. Sagen bliver formentlig behandlet på et møde i teknik- og miljøudvalget i juni 2019. Foto: Ulla Grundtvig Brask
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgerne har fået mere tid i mast-sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerne har fået mere tid i mast-sagen
Sorø - 22. april 2019 kl. 11:50
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egentlig var der sat en frist, der hed 8. april 2019. Men Sorø Kommune har valgt at udvide nabohøringsfristen i sagen om den telemast, som Telcon har anmodet om at få tilladelse til at etablere på et lille grønt areal mellem SFO'en på Frederiksberg Skole og Klokkergårds-udstykningen. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Således får beboerne mere tid til at indsende bemærkninger til sagen, der kræver en dispensation fra Lokalplan SK40.

Den planlagte telemast er 42 meter høj, og det kom som noget af en overraskelse for mange af områdets beboere, da de i deres elektroniske postkasse i marts 2019 fandt Sorø Kommunes naboorientering om telemast-planen.

En af dem, der er gået forrest i kampen mod en telemast ved Klokkergården, er Maria Riis, der er formand for Grundejerforeningen Klokkergården.

- Vores natur, grønne omgivelser og børnevenlige forhold, som Sorø Kommune har stillet os alle i udsigt, kan nu blive ødelagt af deres handlinger om en dispensation, mener Maria Riis.

Grundejerforeningen Klokkergården, der tæller 65 parcelhusgrunde, 24 almene boliger og snart nogle rækkehuse, har lavet en underskriftindsamling i protest mod telemast-planen.

Den planlagte telemast skal hjælpe til at forbedre den digitale infrastruktur for hele området ved Frederiksberg. Det drejer sig om optimering af dækning i det åbne land samt den indendørs dækning for det øvrige Frederiksberg.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk