14. december 2017
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biltyv forsøgte at svømme fra politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biltyv forsøgte at svømme fra politiet
Opdateret 09. august 2017 kl. 12:39
Sorø - 09. august 2017 kl. 10:15
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved 1-tiden natten til onsdag måtte politiet skride til en af de lidt mere specielle anholdelser, da en biltyv forsøgte at svømme fra ordensmagten i Sorø Sø. Politihunden Nikon turde han dog ikke udfordre i det våde element. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Klokken 00.45 blev en varebil stjålet fra en adresse i Tornemark ved Sandved. Politiet efterlyste bilen i de interne systemer, så alle patruljer vidste, hvilken bil de skulle kigge efter.

Det gav pote lidt uden for Dalmose, hvor en politipatrulje så bilen og gav tegn til føreren om at standse. Det ville han imidlertid ikke. Det resulterede i en længere jagt helt til Sorø, hvor politiet havde lagt stopsticks ud. Tyven måtte standse bilen ved Akademigrunden med helt flade fordæk.

Føreren af den stjålne bil, en 21-årig mand fra Dianalund, gav imidlertid ikke op. Han sprang i søen og troede muligvis, at han kunne svømme fra betjentene.

Men da politihunden Nikon blev hentet frem, og betjentene råbte til den 21-årige, at hunden om lidt ville svømme ud og hente ham, kom han dog ind af sig selv. Den 21-årige blev anholdt og sigtet for biltyveri og for adskillige overtrædelser af færdselsloven. En 22-årig kvindelig passager blev også anholdt og sigtet for biltyveri og efter lov om euforiserende stoffer, da politiet fandt en klump hash i hendes sok.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk