6. december 2019
Bedsteforældrene Karin Mortensen og René Frederiksen havde taget deres børnebørn Melissa, Amanda og Jeppe med til bedsteforældredag hos Lysen Biler. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Bedsteforældrene Karin Mortensen og René Frederiksen havde taget deres børnebørn Melissa, Amanda og Jeppe med til bedsteforældredag hos Lysen Biler. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilsnak, søndagspandekager og børnesjov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilsnak, søndagspandekager og børnesjov
Sorø - 22. juli 2019 kl. 12:49
Af Merete Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var oppustelig rutsjebane, pandekager og hyggesnak på programmet, søndag, da Lysen Biler i Sorø holdt »bedsteforældredag«. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Hvis køre- eller gåturen gik forbi Lysen Biler søndag mellem klokken 11 og 15, ville man ikke kunne undgå at bemærke den grønne gigantiske oppustelige rutsjebane, de glade hvin, den høje musik og den liflige duft af pandekager.

Lysen Biler havde nemlig indbudt til »bedsteforældredag«, hvor der var masser af hygge for både store og små.

- Vi har egentlig ikke arrangeret dette »event« for at sælge biler, men egentlig bare for at skabe synlighed og samtidig lave noget andet end det traditionelle åbent-hus-arrangement, siger sælger Magnus Dall, der er idémanden bag bedsteforældredagen.

- Dagens tema rammer egentlig fint vores kundesegment, og så har vi hørt, at mange holder ferie hjemme. Hvorfor så ikke kombinere dét med sjov til børnebørnene, spørger han med et smil, mens et hujende barn er på vej ned ad rampen.

Det lader dog også til, at idéen er faldet i god jord, for midt på dagen havde godt 70 gæster været forbi - også selvom temperaturen gennem weekenden var dalet en smule og de grå skyer havde fortrængt solen.

- Jeg må indrømme, at jeg var bekymret, da jeg så vejrudsigten for i dag, men det har heldigvis holdt tørt. Der er ikke meget sjov ved en rutsjebane i regnvejr, siger han.

Mens både store og små »børn« benyttede lejligheden til en tur ned ad slisken, akkompagneret af musikken fra musikanlægget i en sporty Suzuki Swift, var der andre, der med en pandekage i hånden gik på opdagelse blandt de udstillede biler.

Inden for i bilhuset blev der også talt »bilsnak« med gæsterne, fint flankeret af bålbrænde, udstoppede fasaner, telte, måger, vindmøller og fartstriber. De utraditionelle udstillingsting skulle naturligvis afspejle outdoortemaet med muskelbilerne, hybrid-afdelingen og sportsbilerne.

- Vi er tre på arbejde i dag, og hvis vi får solgt bare én bil, vil jeg være glad. Men som sagt - det er ikke målet! Vi nyder at have tid til at hyggesnakke med dem, der kigger forbi - og så kan det være, at de husker os, når bilen skal skiftes ud, siger Magnus Dall med et smil.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk