19. oktober 2019
Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Så er julen kommet til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Så er julen kommet til byen
Sorø - 25. november 2018 kl. 19:04
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire gange måtte borgmester Gert Jørgensen opfordre folk til at råbe hurra af deres lungers fulde kraft, inden det lykkedes.

Sådan er det nu engang med det store juletræ på Torvet. Det overgiver sig ikke så nemt. Der skal virkelig brøles igennem, inden elektriciteten opfanger trykbølgerne og kvitterer med et smukt strålende træ.

Og brølt igennem blev der i den grad fra en forsamling, der ikke blot fyldte Torvet til bristepunktet, men også stod tæt presset sammen et stykke ned ad Storgade.

Forinden var julemanden kommet kørende i sin slæde trukket af to heste. Rensdyrene har fået lov at hvile sig, inden de skal på overarbejde juleaften.

Ruds-Vedby Garden marcherede forrest og sørgede for glad julemusik.

Det gamle rådhus' store ur, som bestemmer hvornår tingene skal ske, havde med vilje besluttet sig for at være fem minutter bagud. På den måde kunne ingen efterfølgende komme og sige, at juletræet blev tændt for tidligt.

Langs Storgade var der boder at gå om bord i, og julemusik, der strømmede ud af højttalere. Og butikker, der har et lønligt håb om, at de mange mennesker også tager til Sorøs bymidte, når julegaverne skal købes.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk