21. oktober 2019
Bussen er klar til at blive døbt Røde Mor. Bemærk den vandfyldte ballon, der hænger ved bussens forhjul. En kreativ variant af champagneflasken. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Bussen er klar til at blive døbt Røde Mor. Bemærk den vandfyldte ballon, der hænger ved bussens forhjul. En kreativ variant af champagneflasken. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Røde Mor er klar til at køre ældre på udflugt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Røde Mor er klar til at køre ældre på udflugt
Sorø - 10. juli 2019 kl. 17:36
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Beboerne på Røde Kors Hjemmet er blevet godt kørende. Stedets gamle og udtjente minibus er blevet skiftet ud med en ny og større. Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

- Den nye bus har plads til to kørestole, hvor den gamle kun havde plads til en. Og alt i alt kan der være tre personer flere i den nye end i den gamle bus, siger Røde Kors Hjemmets kreative medarbejder, Jesper Manniche.

Han tager beboere på udflugt hver onsdag og glæder sig over, at der nu er flere, der kan komme med ad gangen.

Han har også allerede givet bussen et navn. Den hedder Røde Mor - affødt af navnet Røde Kors.

Det er Røde Kors Hjemmets Beboerlegat, der har sørget for penge til indkøb af bussen. Beboerlegatet er en pulje penge, der er opstået via donationer og arv, og legatet tager altid med glæde imod flere penge, der bruges på at forsøde livet for beboerne på Røde Kors Hjemmet.

Røde Mor blev behørigt indviet af ansatte og beboere. Hans Urban Hansen stod for dåben - en ballon fyldt med vand blev kastet mod bussen - og bagefter sang alle »Hjulene på bussen«, inden det var tid at kaste sig over den fine buffet med hors d'oeuvres og champagne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk