11. april 2021
Prismodtagerne vidste ikke selv, at de skulle have en pris. Fra venstre: Julie Bjørklund, Freya Olsen og Megan McCluskey. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Prismodtagerne vidste ikke selv, at de skulle have en pris. Fra venstre: Julie Bjørklund, Freya Olsen og Megan McCluskey. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Elever overrasket med pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Elever overrasket med pris
Sorø - 13. maj 2016 kl. 14:56
Af Lene Berthelsen

Midt under den sidste fællessamling for eleverne på Sorø Akademi fredag, faldt der en overraskelse.

Tre af de nuværende elever - samt en elev, der blev student sidste år - er nemlig af det landsdækkende program Projekt Frivillig blevet kåret som Månedens Frivillig. En national pris, der gives til unge, der yder en særlig indsats.

Derfor var der diplom- og blomsteroverrækkelse og hædrende ord til Freya Olsen, Cathrine Weirup og Megan McCluskey samt Julie Bjørklund.

De var indstillet til prisen af leder af Frivilligcenter Sorø, Lone Lisborg, for den indsats de har gjort for at udbrede frivilligheds-ideen blandt andre unge.

Det arbejde blev sat i gang for godt et år siden, og siden har de via en ambassadørgruppe udbredt frivilligheds-tankerne ved forskellige lejligheder.

- I har gjort et kæmpe arbejde. I tager selv initiativ og ansvar, og I sørger for at give stafetten videre til andre elever, når I selv er ved at være færdige på skolen, begrundede Lone Lisborg.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk