17. november 2018
Ingse Rasmussen, formand for Ruds Vedby Lokalråd, synes ikke timingen er god i forhold til at huse asylansøgere i Ruds Vedby.
Ingse Rasmussen, formand for Ruds Vedby Lokalråd, synes ikke timingen er god i forhold til at huse asylansøgere i Ruds Vedby.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Asylansøgere: Lille by har nået grænsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Asylansøgere: Lille by har nået grænsen
Opdateret 04. oktober 2014 kl. 10:55
Sorø - 02. oktober 2014 kl. 16:00
Af Ulla Grundtvig Brasj
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kræver store frivillige ressourcer at integrere asylansøgere i en lille by. Mange borgere i byen vil gerne hjælpe og være rummelige, men timingen er dårlig i forhold til at lade asylansøgere flytte ind i det tidligere ældrecenter Søparken, mener formanden for Ruds Vedby Lokalråd, Ingse Rasmussen.

Privat er hun engageret i flygtningesagen, fordi hun mener, det er vigtigt, at alle tager et personligt ansvar for mennesker i nød. Men det ændrer ikke ved, at hun på nuværende tidspunkt fraråder at lade asylansøgere flytte ind i ældrecentret.

- Selvfølgelig er det en samfundsopgave, vi må bakke op om. Men der bor allerede nogle flygtninge i Søparken, og jeg må bare erkende, at dem har vi ikke været gode nok til at integrere. Det vil vi nu blive bedre til, men der er ikke frivillige ressourcer til at integrere endnu flere, mener Ingse Rasmussen.

Læs mere i DAGBLADET Ringsted og Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk