11. august 2020
Denise Gjørtz Krog er 27 år og fra Skive. Hun rykkede til Sorø, da hun begyndte at læse på Ankerhus. Hun er på sidste modul af sin bachelor-uddannelse i ernæring og sundhed. Foto: Lene Berthelsen
Denise Gjørtz Krog er 27 år og fra Skive. Hun rykkede til Sorø, da hun begyndte at læse på Ankerhus. Hun er på sidste modul af sin bachelor-uddannelse i ernæring og sundhed. Foto: Lene Berthelsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ambassadør for smag og sundhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ambassadør for smag og sundhed
Sorø - 09. december 2015 kl. 09:06
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Denise Gjørtz Krog er vokset op i en familie, hvor man smagte på maden, inden man havde lov til at have en mening om, hvorvidt man kunne lide den eller ej.

Om hun som barn altid var lige lykkelig for det, er nok tvivlsomt, men som voksen er hun glad for, at det var sådan, og hun så gerne, at flere forældre havde den holdning overfor deres børns madvaner:

- Jeg har stået i et supermarked og set et barn tage fat i en aubergine og spørge: »Skal vi tage den«? Så svarer forældrene: »Nej, den kan du sikkert ikke lide«. Det er ærgerligt. Smag dog på det. Og skulle man ikke kunne lide aubergine på den måde, man fik den serveret en gang, så kunne det jo være, at man ville kunne lide den tilberedt på en anden måde, siger hun til Dagbladet og Sjællandske.

Nu får hun selv muligheden for at påvirke såvel unge som voksne. For hun er af projektet Smag for Livet blevet valgt som smagsambassadør. Med titlen følger 15.000 kr., som hun i løbet af det kommende år skal bruge til at formidle mad og smag - om emnet nu er baseret i sundhed, kultur eller noget helt tredje.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk