6. maj 2021
Mette Christensen. Privatfoto
Mette Christensen. Privatfoto
Foto: Ulrik Knudsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Altanfirma får ny chef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Altanfirma får ny chef
Sorø - 14. april 2021 kl. 06:10

Altan.dk har ansat en ny projekteringschef. Mette Christensen har firmaet hentet i Vordingborg Kommune, hvor hun har haft en stilling som fagchef for 21 medarbejder fordelt på to teams inden for myndighedsområdet på det tekniske område.

Mette Christensen, der er uddannet civilingeniør inden for byggeri, har i Vordingborg Kommune indgået i ledelsen af Byg, Land og Miljø. Her har hun haft det faglige og personalemæssige ansvar for byggesagsområdet, BBR og ejendomsskat samt GIS og digitalisering.

- Mette passer perfekt ind hos os. Vi løser ofte vores opgave i området mellem borgere, der ønsker sig en altan, og en kommune, der skal give tilladelsen til at opføre den. Mette kommer med solid erfaring fra det kommunale system og kan I den grad styrke vores dialog i forhold til de mange kommuner, vi samarbejder med. Desuden har hun stærke faglige og tekniske kompetencer, som også vil komme vores kunder til gode, siger administrerende direktør Casper Gorm Knudsen.

Altan.dk monterer årligt over 3.000 altaner og ca. 25 elevatorer i Danmark. I 2016 blev Altan.dk etableret på det svenske marked. Selskabet beskæftiger ca. 150 medarbejdere, som er fordelt på administrative medarbejdere og montører i altan- og elevatorafdelingen samt i Danmark og Sverige. Altan.dk har hovedkontor i Sorø og har en afdeling i Aarhus og i København.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk