20. juli 2019
Charlotte Jørgensen (t.v.) og Trine Andersen havde afsat flere timer til at kigge alle hylderne i den nye Aldi igennem. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Charlotte Jørgensen (t.v.) og Trine Andersen havde afsat flere timer til at kigge alle hylderne i den nye Aldi igennem. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aldi-åbning: Vi har afsat flere timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aldi-åbning: Vi har afsat flere timer
Sorø - 01. februar 2019 kl. 15:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nye Aldi ved Holberg Arkaden kom fint fra start. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

arrow Læs også: Aldi: Der er potentiale i Sorø

Kunderne stod i kø uden for, da Aldi kl. 8 fredag morgen åbnede sin nye butik ved Holberg Arkaden.

- Det er en vildt flot butik. Vi har næsten ikke kunnet vente, og i dag har vi afsat flere timer. Vi skal igennem alle hylderne, siger Charlotte Jørgensen og Trine Andersen fra Sorø i munden på hinanden.

- Vi har flere gange været i butikken i Absalonsgade, og den var noget klemt. F.eks. ville vi ikke købe frugt der, for opbevaringen gjorde, at det var begrænset, hvor længe det kunne holde sig. I det nye supermarked er forholdene perfekte. Det er lyse lokale, og forretningen er supergodt og overskueligt indrettet - og ikke mindst er der god plads på gangene. Man bliver helt glad, når man kommer her ind.

Trine føjer til, at det er sådan et sted, hun godt kunne finde på at søge arbejde.

- Den nye Aldi kan jo slet ikke sammenlignes med den i Absalonsgade, siger Poul Erik Nielsen.

Han har sammen med sin bedre halvdel, Lillian Jensen, datteren Anne Bering Skat Nielsen og barnebarnet Mads Emil Bering Thorsaa på otte måneder taget turen fra Fuglebjerg.

- Det var datteren, der overtalte os, føjer Poul Erik Nielsen til, men familien er nu jævnligt i Sorø, hvor Lillian Jensen er vokset op - og hvor hun og Poul Erik i øvrigt mødte hinanden.

For Steen Larsen fra Sorø er det også en ganske særlig dag.

- Jeg har jo fulgt byggeriet, og så fik jeg oven i købet lov til at blive den allerførste kunde, der gik ind i den nye butik, fortæller han.

- Udover at jeg skulle se supermarkedet, gik jeg især efter kakaomælken, der var på tilbud. Men der er i det hele taget gode tilbud, og det er blevet en lys og flot butik. Når man er pensionist, er man jo nødt til at kigge på priserne, så jeg kommer også i andre supermarkeder i lokalområdet, når tilbuddene er der, men jeg handler ofte i Aldi og kom også i Absalonsgade - men det er er altså meget bedre.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk