17. december 2018
Mange borgere er frustrerede og kimer AffaldPlus ned, fordi deres containere ikke er blevet tømt. Nu kommer der flere ekstrature i denne uge. Foto: Martin Pedersen
Mange borgere er frustrerede og kimer AffaldPlus ned, fordi deres containere ikke er blevet tømt. Nu kommer der flere ekstrature i denne uge. Foto: Martin Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: AffaldPlus tager endnu en ekstra skralde-tur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AffaldPlus tager endnu en ekstra skralde-tur
Sorø - 17. maj 2018 kl. 05:50
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nye affaldsordning i Sorø Kommune har været udfordret i sin startfase. Det erkender AffaldPlus i en pressemeddelelse.

»Skraldemændene skal køre nye ruter og tømme nye beholdere på en ny måde og i nye biler. Og borgerne skal vænne sig til en anden sortering. Derfor tager det lidt længere tid at komme hele vejen rundt og få samlet skrald i kommunen.«, lyder begrundelsen.

Men der er hjælp på vej.
Skraldemændene kører ekstra ruter på fredag for at nå dem, de måtte have glemt. Der kører også en ekstra bil for at tømme genbrugsbeholdere.

Hvis man ikke kan vente på det, kan man på genbrugspladsen eller i Borgerservice får gratis blå ekstrasække til restaffaldet. Dem tager skraldemanden med, når han tømmer, eller man kan selv køre dem på genbrugspladsen.

- Det kræver lidt ekstra af alle, når man får en ny affaldsordning, siger kommunikationschef hos AffaldPlus, Niels Damgaard.

- Og der ER pres på lige nu, både hos renovatøren og hos os. Vi gør, hvad vi kan for at afhjælpe borgernes problemer, men vi får rigtig mange henvendelser, og derfor kan der gå noget tid, før vi får besvaret alle henvendelser. Min bedste anbefaling er at bruge vores selvbetjeningsløsning på hjemmesiden. Så bliver problemet registreret, og vi får det løst, så hurtigt vi kan, tilføjer Niels Damgaard.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk