14. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældresektor: Stor faglighed er vigtig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældresektor: Stor faglighed er vigtig
Sorø - 04. juli 2020 kl. 18:47
Af Mogens Schwensen (K), Bo Christensen (K), Jens Nygaard (V) og Lars Schmidt (DF), medlemmer af social- og sundhedsudvalget
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På det seneste udvalgsmøde i social -og sundhedsudvalget godkendte udvalget de indkomne forslag til budgetforhandlingerne for de næste fire år. Det er bl.a. forslag fra kommunens forvaltning, suppleret med forslag, som vi løbende har drøftet i udvalget samt forslag fra partierne.

Socialdemokratiet har blandt andet indgivet enkelte egne forslag. Forslagene har man kunnet læse om i dagspressen. De fleste af ønskerne er identiske med forslag til indsatser, vi allerede har drøftet i udvalget, og i udvalget er vi enige om, at de er værd at se nærmere på.

Med tanke på, at Sorø Kommune bruger over 500 mio. kroner på ældre, social -og sundhedsområdet, og sammenholder det med Socialdemokratiets budgetønsker på området, så bør der kunne skabes et kompromis og dermed enighed hen over midten.

I Sorø Kommune bruger vi over gennemsnittet på såvel ældreområde som voksen-handicapområdet i forhold til de øvrige kommuner i Region Sjælland.

I social -og sundhedsudvalget prioriterer medlemmerne fra Venstre, Dansk Folkeparti og De Konservative et godt serviceniveau, hjælp til dem som har behov samt stor faglighed hos medarbejderne højt. Den tilgang ønsker vi fortsat, og vi håber, at der kan indgås en bred budgetaftale med udgangspunkt i de ressourcer, som Sorø Kommune har til rådighed.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk