21. september 2019
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældreplejen er på jagt efter vikarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældreplejen er på jagt efter vikarer
Sorø - 16. marts 2019 kl. 16:08
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som omtalt mange gange tidligere er kommunerne udfordret, når det gælder om at finde personale til ældreplejen. Det gælder også de nødvendige vikarer, der skal afløse det faste personale i sommerferien.

Den kommunale Sorø Sundhed og Omsorg gør derfor i år en ekstra indsats for at få fat i unge, der overvejer et sommerjob som vikar i ældreplejen. Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

Det sker med et åbent-hus-arrangement onsdag 27. marts 15.30-17.30 på Degneparken i Dianalund.

- Sommervikarerne udfylder en vigtig rolle på plejecentrene og i hjemmeplejen. Det er vigtigt, at vikarerne går til opgaven med engagement og med realistiske forventninger til jobbet - og det vil vi gerne hjælpe dem med, siger gruppeleder i Sorø Sundhed og Omsorg, Helene Christensen.

Ved åbent-hus-arrangementet kan man således møde tidligere vikarer og også prøve kræfter med arbejdssituationer i form af rollespil og i det hele taget få information om job-indholdet. Arrangementet er målrettet unge, som til sommer afslutter gymnasiet eller en anden ungdomsuddannelse og er på udkig efter et meningsfuldt sommerjob.

Hvis de unge efter endt ungdomsuddannelse fortsætter med at studere, er der en ekstra fordel ved sommerjobbet i ældreplejen.Sommervikarerne har nemlig mulighed for at fortsætte med at tage weekendvagter, mens de studerer.

Man behøver ikke at forhåndstilmelde sig til åbent-hus-arrangementet. Man kan bare møde op.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk