24. oktober 2021
Leverancen af aftensmad til de 186 hjemmeboende, der er visiteret til madordningen, skal påny i udbud. Foto: Allan Nørregaard
Leverancen af aftensmad til de 186 hjemmeboende, der er visiteret til madordningen, skal påny i udbud. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældremad skal atter i udbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældremad skal atter i udbud
Sorø - 26. september 2021 kl. 18:43

Sorø Kommunes aftale med Det Danske Madhus om leverance af aftensmad til de 186 hjemmeboende, der er visiteret til madordningen, ophører 1. marts 2022.

Derfor sender Sorø Kommune i uge 39 madleverancen ud i et nyt udbud, og det er kommunens håb, at der denne gang er flere, der byder ind på opgaven. I nogle år har Det Danske Madhus været den eneste leverandør på banen.

Der er ved at blive lagt sidste hånd på udbuds-materialet, og der er i uge 44 sidste frist for at give tilbud.

I uge 47 holdes der prøvesmagning. Den foregår på Lundebo i Dianalund, og den dag deltager to repræsentanter for Social- og Sundhedsudvalget, to repræsentanter for Ældrerådet, to repræsentanter for Handicaprådet, to repræsentanter for Ældre Sagen i Sorø, tre repræsentanter for Kostrådet og centerchefen for Social og Sundhed.

Tilbudsgiverne skal tilprøvesmagningen servere udvalgte prøver på hovedretter, forretter, desserter og madpakker efter eget valg samt eksempler på tilkøbsydelser. Men hvis der er mindre end to tilbudsgivere, aflyses prøvesmagningen. I vurderingen tæller prisen 40 procent og kvaliteten 60 procent.

Leverancen af mad skal overholde de officielle retningslinjer for dansk institutionskost samt en række andre krav. Det står også fast, at prisen for en hovedret i følge Serviceloven ikke må overstige 56 kroner.

10. januar 2022 forventer fagcentret, at Sorø Kommune kan oplyse, hvilke leveranfører der er valgt, og så kan kontrakten indgås 24. januar til start 1. marts 2022.

Den nuværende aftale omfatter levering af koldportionsanretninger - også kaldet kølemad.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk