23. oktober 2019
Der var fuldt hus ved Ældre Sagens årsmøde i Stenlille Kulturhus, hvor der også blev budt på mad og musikalsk underholdning. Privatfoto
Der var fuldt hus ved Ældre Sagens årsmøde i Stenlille Kulturhus, hvor der også blev budt på mad og musikalsk underholdning. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årsmøde i Ældre Sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årsmøde i Ældre Sagen
Sorø - 25. marts 2019 kl. 19:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ældre Sagen i Stenlille-Dianalund har netop holdt årsmøde. Det foregik i Stenlille Kulturhus, hvor der var fuldt hus, skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Formand Lilly Kragelund aflagde beretning og fortalte bl.a. den kommende bustur til Kirsebærhaven den 6. maj, hvor der stadig er ledige pladser.

Lissi Østermark fortalte om projekt "Det Rigtige Match", som nu er ved at komme godt i gang. Det Rigtige Match er en fælles indsats mod ensomhed og er et samarbejde mellem frivillige og hjemmeplejen i Sorø Kommune.

Leif Frederiksen, som er lokalafdelingens handyman, fortsætter sine gode gerninger rundt om i de små hjem. Han hjælper med de små ting, som kan virke uoverskuelige i hverdagen som f.eks. at skifte en pære, sætte en hylde eller et billede op. Han træffes på tlf. 26854569, men holder fri fra 1. maj til 1. august.

Efter årsmødet ser bestyrelsen således ud: Formand Lilly Kragelund. Næstformand Zenia Nielsen. Kasserer Lisbet Chemnitz. Sekretær Lissi Østermark. Alice Hansen, Sonja Hansen, Palle Rygaard Jensen, Ellen Thomsen og Lone Nielsen. Suppleanter: Elna Hansen og Ulla Jensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk