22. november 2017
Fra venstre er det Dagmar Oxlund og Camilla Madelung, der er ved at gøre sig klar til onsdagens indledende cyklistprøve. Foto: Bjarne Stenbæk
gallery icon

Se billedserie

Fra venstre er det Dagmar Oxlund og Camilla Madelung, der er ved at gøre sig klar til onsdagens indledende cyklistprøve. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 267 cyklister blev testet i Sorø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

267 cyklister blev testet i Sorø
Sorø - 17. maj 2017 kl. 11:04
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiets cyklistprøve holdt indledende runde i Sorø onsdag, skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Der var en, der var to, der var tre, der var fire, der var fem på cykeltur, lyder det i en gammel børnesang, og sådan var det også i Sorøs gader i løbet af onsdagen. Dog var der langt mere end 10 små cyklister på farten. Faktisk trådte ikke færre end 267 i pedalerne, og det gjorde de, fordi politiet afviklede indledende runde i den årlige cyklistprøve for 6. klassetrin.

Onsdag var Sorø Privatskole, Frederiksberg Skole, Sorø Borgerskole og Pedersborg Skole i ilden. På mandag følger Stenlille Skole med en prøve i Stenlille. De to bedste fra hver klasse går til finalen, der holdes i Sorø 8. juni. Finalen kan man også kvalificere sig til ved at køre fejlfrit, så der kan godt være mere end to repræsentanter for en klasse.

Dagmar Oxlund og Camilla Madelung fra privatskolen var to af de spændte cyklister, der stod klar på Rådhusvej onsdag morgen.

- Vi har været ude at prøvekøre ruten, så vi håber, at det går rigtig godt, siger de.

Men selv om både Dagmar og Camilla vil klare sig godt, er der dog grænser for, hvor stor katastrofen vil være ved ikke at nå finalen.

- Jeg håber da at klare mig godt, men det er jo ikke, som når det for eksempel handler om en matematikprøve, understreger Dagmar.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk