24. juli 2019
Sorø Hallen danner 16.-17. marts rammen om DGIs Forårsopvisning. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Sorø Hallen danner 16.-17. marts rammen om DGIs Forårsopvisning. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 2200 gymnaster er forårsklar til at indtage Sorø Hallen til DGI-opvisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2200 gymnaster er forårsklar til at indtage Sorø Hallen til DGI-opvisning
Sorø - 14. marts 2019 kl. 11:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Traditionen tro mødes gymnasterne til DGI Forårsopvisningen i Sorø Hallen for at vise, hvad de har arbejdet på hele sæsonen. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Nogle er til spring, andre til rytme. Nogle er børn, andre er blevet lidt mere grå i toppen. Nogle er med første gang, andre har været med i en menneskealder. Fælles for alle er passionen for gymnastikken og glæden ved at vise den frem - og både passionen og glæden kan opleves i Sorø Hallen 16. og 17. marts.

- Forårsopvisningerne er noget helt særligt for gymnastikforeningerne og deres gymnaster. Her kan de vise, hvad de har arbejdet på i hallerne rundt omkring på Sjælland. For mange giver det også lidt ekstra på fællesskabskontoen, fordi man får en unik oplevelse som hold eller forening, siger Camilla Madsen Ysnæs, der er idrætskonsulent hos DGI Midt- og Vestsjælland.

Med 2200 gymnaster og forventningen om 1900 publikummer kræver det erfarne kræfter, hvis det hele skal lykkedes. Det er frivillige fra DGI Midt- og Vestsjælland Stævneudvalg, der løser opgaven før, under og efter opvisningen.

- Vi er et godt team, der arbejder med masser af energi på at få det hele til at glide. Vi er ca. 50 personer på i løbet af weekenden. Man kan glæde sig til et alsidigt program med masser af seværdig gymnastik. Lige fra de store efterskolehold til små lokale hold, det er vigtigt for os at vise bredden frem, siger Bo Husum, der er i spidsen for stævneudvalget og fortsætter:

- Det er et stort stykke arbejde at lave denne opvisning. Men det er simpelthen sådan nogle gode dage, og glæden ved at skabe noget for andre, er vigtig for os.

DGI Forårsopvisning i Sorø Hallen den 16. til 17. marts. Lørdag er der opvisning fra kl.9.00 til 18.00. Søndag er der opvisning fra kl. 9.30 til 17.00. Man kan købe billetter ved indgangen, og på www.dgi.dk/gymnastik kan man se programmet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk