4. juli 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vred mand med kniv truede Aldi-personale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vred mand med kniv truede Aldi-personale
Solrød - 15. november 2019 kl. 10:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Personalet i Aldi i Jersie anmeldte her til morgen klokken 8.37, at en kunde havde optrådt truende overfor flere medarbejdere, og at han havde medbragt en kniv.

arrow Læs også: Hvem har set tyv af ukendt køn?

Den truende kunde var godt kendt af personalet, så politiet kunne hurtigt identificere den mistænkte, der forlod butikken kort efter episoden. Politiet fandt frem til den mistænkte på hans adresse i Solrød Strand, hvor han - en 51-årige mand - blev anholdt uden dramatik. Han blev sigtet for trusler og taget med til stationen til afhøring.

Årsagen til konflikten skyldtes, at den 51-årige havde fået et forbud mod at komme i butikken på grund af en tidligere sag om butikstyveri. Personalet havde tidligere bortvist den 51-årige fra butikken, når han alligevel forsøgte at handle der. Dette kulminerede ved dagens episode, hvor den 51-årige var spirituspåvirket og frustreret over, at han ikke måtte købe sin morgenmad i butikken.

Efter afhøringen vurderede anklagemyndigheden sagen, og der blev ikke skønnet grundlag for at fremstille den anholdte i grundlovsforhør. Han blev derfor løsladt, men er fortsat sigtet i sagen.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk