16. oktober 2018
To medarbejdere på aktivitetscentret håber på kontakt med borgere, som ønsker at holde juleaften med andre, så de ikke skal sidde alene hjemme 24. december. Foto: Mik
To medarbejdere på aktivitetscentret håber på kontakt med borgere, som ønsker at holde juleaften med andre, så de ikke skal sidde alene hjemme 24. december. Foto: Mik
Foto: Christian Mikkelsen FOTO: MIK.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil du åbne dit hjem juleaften?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil du åbne dit hjem juleaften?
Solrød - 04. december 2017 kl. 11:48
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke til at bære tanken om, at der sidder borgere helt alene hjemme juleaften, og som egentligt gerne ville dele aftenen med andre. Men det er et faktum.

Nu tager to medarbejdere i Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter initiativ til at ingen - mod deres ønske - skal sidde derhjemme 24. december i ensomhed.

Beskæftigelsesvejleder Vibeke Worm og aktivitetsmedarbejder Lotte Hansen søger ensomme, som ønsker en juleaften med selskab, og personer, som vil åbne deres døre og hjerter for de ensomme.

Men der skal ligesom være nogle, der koordinerer, og her har Vibeke og Lotte budt ind.

- I aktivitetetscentret vil vi gerne være med til at formidle kontakten mellem personer, der har lyst til at åbne deres hjem for andre, og dem der mangler et sted at holde juleaften, fortæller Vibeke Worm.

Man kan kontakte koordinatorerne direkte på Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter, på telefon 5618 2445 eller skrive en mail til lohan@solrod.dk. Så skal Vibeke Woirm og Lotte Hansen gøre deres til, at alle får en dejlig juleaften.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk