11. juli 2020
Billederne vil være i stil med dette billede fra Aalborg.
Billederne vil være i stil med dette billede fra Aalborg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil din familie være kommunens ansigt udadtil i kampagne om affaldssortering?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil din familie være kommunens ansigt udadtil i kampagne om affaldssortering?
Solrød - 23. august 2019 kl. 12:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til næste år skal hele Solrød Kommune sortere affald, så man kan genanvende endnu flere værdifulde ressourcer. Derfor vil der komme en stor kampagne, så du føler dig godt klædt på til at gå i gang med sorteringen. Der vil bl.a. komme en sorteringsvejledning, en ny hjemmeside, pjecer og opslag på Facebook. Til denne kampagne skal vi bruge nogle nye billeder af en børnefamilie i Solrød Kommune.

Derfor søger Kommunen en børnefamilie med mindst én voksen og mindst ét barn, der er bosat i Solrød Kommune, som har lyst til at være modeller for en dag. Fotografering vil kun vare et par timer torsdag 29. august på et tidspunkt, som aftales sammen. Hvis det er regnvejr den dag, bliver det i stedet torsdag 12. september. Som tak for hjælpen får man et gavekort til Solrød Bio.

- Billederne vil blive taget foran jeres bolig, så I skal være indstillet på, at boligen vil optræde på billederne. Adgangsforholdene ved dit hus skal være i orden for skraldebilerne, men det kommer vi naturligvis ud og undersøger. Billederne vil blive brugt i mange forskellige materialer og kan bruges henover flere år af Solrød Kommune. Du skal som forælder skrive under på en erklæring om samtykke, for at vi må bruge billederne, skriver Solrød Kommune i en pressemeddelelse.

- Lyder det, som noget for dig eller en, du kender? Så skal du kontakte Affaldsteamet på teknisk@solrod.dk eller 56 18 20 00. Vi udvælger den familie og bolig, som, vi synes, passer ind i kampagnen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk