17. oktober 2021
Valget nærmer sig, og Venstre har foreløbigt 15 kandidater kørt i stilling. Foto: Charlotte Bisserup Bechfeldt
Valget nærmer sig, og Venstre har foreløbigt 15 kandidater kørt i stilling. Foto: Charlotte Bisserup Bechfeldt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre klar med 15 kandidater og ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Venstre klar med 15 kandidater og ny formand
Solrød - 29. maj 2021 kl. 06:55
Af Jesper From

Torsdag aften holdt Venstre i Solrød generalforsamling. Og det var et af de mere vigtige. For ikke nok med, at der skulle findes en ny formand, så skulle holdet til kommunalvalget også på plads. Et hold, som dog stadig kan nå at bliver større.

De går til valg under det nye slogan »Solrød for fremtiden«.

Til ny formand valgtes den nuværende næstformand Stig Johansen. Han afløser Benjamin Lindberg, som i april besluttede at stoppe. Her lød forklaringen fra partiet, at »Benjamin Lindberg har fået nye spændende udfordringer, som ikke er forenelige med hvervet som lokalformand for et politisk parti, og har derfor valgt at trække sig som formand for Venstre i Solrød.«

Det har længe stået klart, at Niels Hörup fortsat er partiets borgmesterkandidat. Han topper således listen, som er sideordnet.

På de efterfølgende pladser kommer Kim Sunesen (Karlstrup), Ivar Haugaard-Hansen (Solrød Strand), Lene Stevnhoved (Trylleskov Strand), Michael Arnø (Jersie Strand), Dina Oxfeldt (Jersie Strand), Henning Arlofelt Petersen (Solrød Strand), Henning Madsen (Gl. Havdrup), Lars Mark (Solrød Strand), Betina Nørring (Jersie Strand), Peter Klokker (Kirke Skensved), Musa Akin (Jersie Strand), Niels Valstedgaard (Havdrup), Stig Johansen (Havdrup) og René Larsen (Solrød Strand).

Bestyrelsen har konstitueret sig med formand Stig W. Johansen, kasserer Søren Eggum, sekretær Britta Dalsø samt Karen Davidsen (ny) og Thomas Pedersen (ny).

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk