19. maj 2019
Det bringer store smil frem hos de mindste, når der bliver spillet op til dans hos Love 2 Dance i Solrød Center. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Det bringer store smil frem hos de mindste, når der bliver spillet op til dans hos Love 2 Dance i Solrød Center. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge dansere på gulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge dansere på gulvet
Solrød - 07. januar 2019 kl. 14:53
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er ingen bænkevarmere, da de yngste indtager dansegulvet i Solrød til Ramasjang-dans.

De små piger, der denne dag er mødt op hos Love 2 Dance, er helt med på at benene skal røres og slår sig løs, så snart musikken spiller.

- Vi er her simpelthen fordi hun slet ikke kan stå stille derhjemme, når hun hører musik, fortæller faderen til 3-årige Vanessa, der har taget den fine kjole på.

De små danserinder - der er ikke mødt nogen kavalerer op - begynder med en let opvarmning, før dansen tager over. Her er forældrene med på gulvet og tager del i løjerne på dansegulvet.

- Det er en god måde at begynde og gå til noget; så gør det jo ikke noget, at det også er noget, hun synes et sjovt, fortsætter Jørgen Winther.

På gulvet drejer "hjulene på bussen rundt, rundt, rundt" eller der hoppes til Kaj og Andreas "Bum tjika Bum-dans«, lige som flere sange fra MGP også vækker begejstring.

Da de mindste er færdige står næste hold af lidt ældre piger klar til at overtage gulvet. Denne gang må forældrene nøjes med rollen som bænkevarmere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk