18. april 2021
Torsdag kan du smøre tandhjulene og lære at danse robot-dans.
Torsdag kan du smøre tandhjulene og lære at danse robot-dans.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: UngSolrød med online morgentræning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

UngSolrød med online morgentræning
Solrød - 08. april 2021 kl. 08:57

Nu kan du starte dagen med 15 minutters morgentræning tre gange om ugen, hvor du kan øve hip-hop-dans, yoga eller robot-dans med UngSolrøds nye tiltag. Sådan lyder det i en omtale fra skolen:

I UngSolrød går vi, ligesom alle andre, og venter spændt på, hvornår vi kan åbne dørene og danne rammerne for nye venskaber, nye interesser og masser af hygge. Normalt er foråret nemlig propfyldt med sjove aktiviteter, hvor unge i Solrød Kommune kan samles og træne fitness, tegne manga, ræse i gokarts, lave mad sammen og meget mere.

UngSolrød skriver videre, at da vi ikke kan invitere jer til at komme forbi hos os, har vi besluttet os for at komme til jer. Tre gange i ugen kan du starte dagen med 15 minutters morgentræning, når vores undervisere går live på Facebook. Hver tirsdag kan du danse dagen i gang sammen med vores hiphop-underviser, der lærer dig nye trin til god musik. Onsdag kan du blive klar til en dag foran skærmen med udstræk og mindfulness til yoga. Torsdag kan du smøre tandhjulene og lære at danse robot-dans.

Morgentræning er åbent for alle. Alt du skal gøre er at være klar på UngSolrøds Facebookside tirsdag, onsdag og torsdag fra klokken 07:45 - 08:00.

Det er hårdt at være hjemsendt og modtage undervisning online. Det kan være svært at koncentrere sig i lang tid, og det er anstrengende at sidde foran skærmen i mange timer. Derudover kan det også være svært at motivere sig selv til at dyrke motion og mange mister den 'almindelige' motion de fik i løbet af dagen ved f.eks. at cykle i skole eller gå en tur i frikvarteret. Derfor fokuserer vi på at tilbyde morgentræning, der er let at være med til derhjemme og som frem for alt er sjovt. Vi håber, at det kan give et energiboost til dagen og hjælpe til at styrke koncentrationen.

Vær med på UngSolrøds Facebook.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk