18. juni 2019
Foto: Solrød Kommune
Foto: Solrød Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udskiftning af 45 år gamle betonbroer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udskiftning af 45 år gamle betonbroer
Solrød - 11. november 2018 kl. 05:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På skolestierne mellem Solrød Center og Uglegårdsskolen findes to stibroer over Solrød Bæk. De 45 år gamle betonbroer er nu af en kvalitet, hvor det ikke længere kan betale sig at renovere dem, og derfor bliver de nu udskiftet.

Broerne bliver skiftet til træbroer én ad gangen, så der hele tiden vil være en åben stirute til og fra Uglegårdsskolen. Der vil være anviste ruter med gule skilte for cyklister og fodgængere i hele perioden.

Broen ved Mosestien, som er dén mellem Solrød Center og Idrætscentret, er den første bro, der bliver udskiftet. Udskiftningen starter midten af uge 46, hvor de store træer tæt på broen skal fjernes. Herefter bliver selve broen fjernet, og umiddelbart efter nedrivningen bliver den nye bro monteret.

Arbejdet forventes at tage omkring halvanden uge og i denne periode skal cyklister og fodgængere benytte Litorinastien (ved Kilen).

Mosestien forventes at genåbne i uge 48.

I samme uge rykker arbejdet videre til Litorinastien, og efter planen vil arbejdet med at rive den gamle bro ned og etablere den nye være gennemført i samme uge. Broen på Litorinastien forventes altså at genåbne i uge 48. Under lukningen skal cyklister og fodgængere benytte den nye bro på Mosestien.

Da både nedrivningen og træfældningen kræver et højt sikkerhedsniveau, er det vigtigt, at man respekterer den afspærring og skiltning, der er på stedet, skriver Solrød Kommune på deres hjemmeside.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk