24. oktober 2020
Tykmosevej er en af de veje i kommunen, som ofte anvendes af kommunens landmænd og deres landbrugskørertøjer.Foto: Solrød Kommune
Tykmosevej er en af de veje i kommunen, som ofte anvendes af kommunens landmænd og deres landbrugskørertøjer.Foto: Solrød Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tykmosevej er også til landbrugets køretøjer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tykmosevej er også til landbrugets køretøjer
Solrød - 15. august 2019 kl. 07:05

Der er i foråret blevet renoveret kantsten og overkørselsarealer på Tykmosevej fra Hovedgaden til Nylukkevej. Da denne del af vejen er blevet 40 år gammel, har det været nødvendigt at forhøje kantstenslysningen mellem vej og cykelsti med nye kantsten i anledning af årets kommende asfaltarbejder på strækningen.

Tykmosevej er en af de veje i kommunen, som ofte anvendes af kommunens landmænd og deres landbrugskørertøjer, og i den anledning er der blevet lavet "asfalt-ramper" ved kantstenene - både ved den nye rundkørsel på hovedgaden og ved den renoverede overkørsel ved Nylukkevej - så de brede landbrugskøretøjer på denne strækning skal køre op i vejrabatten, og på den måde have mulighed for at passere hinanden i bl.a. den igangværende høstperiode.

Vejmyndigheden vil fortsat være i dialog med landmænd, som har gode forslag til forbedringer af tilgængeligheden for landbrugsmaskiner, som kan udføres uden at forringe forholdene for den øvrige trafik.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk