4. juli 2020
Der er stadig problemer med pladsen ved Munkekærskolen, når mange forældre vælger at aflevere deres skolebørn helt oppe ved indgangen.
Der er stadig problemer med pladsen ved Munkekærskolen, når mange forældre vælger at aflevere deres skolebørn helt oppe ved indgangen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trængsel spolerer skolestart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trængsel spolerer skolestart
Solrød - 18. april 2019 kl. 06:34
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når alle pladser ved skolen er fyldt op med forældre i biler, der skal aflevere børn, så kan lærerne ikke komme til at holde ved deres arbejdsplads. Dermed kommer de ofte for sent til timen. Sådan lød et af de input som formanden for Familie og Uddannelsesudvalget fik med sig fra det seneste møde med skolernes elevråd i Solrød Kommune.

Der blev taget udgangspunkt i situationen ved Munkekærskolen, men problematikken er den samme andre steder, fortæller udvalgsformand Kim Sunesen (V):

- Parkeringssituationen omkring Munkekærskolen kan godt være noget bøvlet, men det er også en udfordring, der findes ved andre skoler, siger han og fortsætter:

- Det handler om at forældre skal have tillid til, at Lille Peter godt kan sættes af lidt tidligere og selv gå det sidste stykke til skole - ligesom man heller ikke behøver at bære deres taske for dem, helt ind i klasseværelset.

Hans pointe er, at hvis alle forældre absolut vil køre deres børn helt til døren, så skal der flere steder laves en endnu større parkeringsplads - og det ligger ikke lige for.

Kim Sunesen sukker lidt, når han skal pege på løsninger, der kan gøre op med problemet, for det er langt fra et nyt problem.

- Problemet har eksisteret i evigheder uden at vi har fundet den perfekte løsning, siger han og fortsætter:

- Jeg håber stadig at det kan lade sig gøre at komme igennem med en holdningsændring, men ellers må vi se på, hvordan vi kan finde en anden løsning på problemet, siger han.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk