23. oktober 2019
- Efter gymnasiet skal jeg på filmskole i USA, og så vil jeg forsøge at søge ind på filmskolen, fortæller Josephine Schalls Bellaiche.
- Efter gymnasiet skal jeg på filmskole i USA, og så vil jeg forsøge at søge ind på filmskolen, fortæller Josephine Schalls Bellaiche.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To Solrødpiger bag kameraet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To Solrødpiger bag kameraet
Solrød - 12. juni 2019 kl. 13:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste uge kunne unge filmtalenter fra Filmvæksthuset StationNext se deres filmproduktion på Nordens største biograflærred, da Imperial inviterede på premiere.

To unge piger fra Solrød har det seneste år arbejdet bag kameraet på to af aftenens premierefilm.

Der er trangt på fortovet foran Imperial, hvor en tætpakket menneskemængde nyder solen, mens de venter på, at biografens døre åbner sig. Stemningen er helt i top og lykønskninger vælter ind til de unge talenter i årets Filmvæksthus, der i dag fejrer premieren på deres kortfilm.

Midt i mængden står Josephine Schalls Bellaiche på 17 år, som er et af de to talenter fra Solrød, og i år er hendes andet år som del af filmholdet på Station Next. Her har hun fået lov at prøve kræfter med lidt af hvert bag kameraet, både som manuskriptforfatter på to film, men også i instruktørstolen. Sammen med et dygtigt hold har Josefine arbejdet på en af aftenens fire kortfilm: "Dukke Min", hvor hun havde rollen som indspilningsleder.

- Indspilningslederen er den, som råber »Ro på settet! Vi gør klar til optagelse« og sørger for at alting spiller, fortæller Josephine.

- Det er mit job at holde folk i snor, så vi ikke går tre timer over tid. Det er rigtig sjovt, hvis man godt kan lide at styre det hele.

For Josephine er dette begyndelsen på en karriere i filmuniverset.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk