20. oktober 2019
Jane Madsen fortæller, at der ikke bliver rokket ved juletraditionerne, når der for 118. gang holdes juletræsfest i Havdrup.
gallery icon

Se billedserie

Jane Madsen fortæller, at der ikke bliver rokket ved juletraditionerne, når der for 118. gang holdes juletræsfest i Havdrup.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Til julefest uden sko på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til julefest uden sko på
Solrød - 07. december 2018 kl. 08:38
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ingen jul i Havdrup uden den store juletræsfest. Den bliver altid holdt 28. december. Specielt i år falder dagen på et rigtigt godt tidspunkt, nemlig på en fredag.

- Det betyder, at folk jo ikke skal op dagen efter og på arbejde, fortæller nissemor Jane Madsen.

Festen holdes - naturligvis - i Havdruphallen. Da man rigtigt gerne vil have, at der bliver passet godt på halgulvet, så opfordres folk til at enten smide skoene eller benytte de blå overtræksposer, som vil være tilgængelige.

Det er nu 118. gang, at Børnene Juletræsfest i Havdrup holdes, og man kan være ganske roligt, hvis man går og frygter, at der i år bliver en masse nye tiltag. For det bliver der ikke. Det er en fest, som holder fast ved traditionerne.

28. december åbnes dørene klokken 16, og en halv time efter begynder festen. Tage og Morten sørger for musikken, og så kommer den tryllende klovn Tapé og underholder. Julemanden har lovet at tage julemor og nissebørnene med til festen i Havdrup.

Billetter kan købes på BilletFix.dk eller på fredag og lørdag ved SuperBrugsen i Havdrup. Fredag klokken 16 til 17.30 og søndag klokken 11 til 14.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk