14. oktober 2019
Hvis man ringer med den røde klokke betyder det, at man gerne vil finde en intim partner, men ikke selv har mod eller held til det. Så kommer interesserede enten til dig, eller en vært fra foreningen hjælper dig med at opsøge succes. Der er dog ingen scoregaranti i Romantica. Foto: Bjørn Armbjørn
gallery icon

Se billedserie

Hvis man ringer med den røde klokke betyder det, at man gerne vil finde en intim partner, men ikke selv har mod eller held til det. Så kommer interesserede enten til dig, eller en vært fra foreningen hjælper dig med at opsøge succes. Der er dog ingen scoregaranti i Romantica. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Swinger: DK's bedste begynderklub åbner fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Swinger: DK's bedste begynderklub åbner fredag
Opdateret 17. april 2016 kl. 23:41
Solrød - 15. april 2016 kl. 13:45
Af Trine Møller Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

68 håndklæder og 11 lagener ligger foldede og parate til brug i den træfarvede rumdeler, der står langs væggen i fordelingsgangen. De praktiske klæder deler møbel med en samling brætspil, der alle varierer over temaet »under bæltestedet«, og diverse elektronik med gummiovertræk til brug i samme region. Men langt fra alt er klar til åbningen fredag aften, da DAGBLADET torsdag eftermiddag besøger Havdrups nye forening, swingerklubben Romantica.

- Vi overtog lokalerne for 14 dage siden, og vi har haft enormt travlt. Vi når ikke det hele til i morgen aften, fordi vi for eksempel mangler at få noget maling. Men det er blevet rigtig godt, og kvaliteten er langt bedre end i Roskilde, fortæller Bumle, der er ansvarlig for klubben sammen med sin kone, Englen.

Navnene er deres kaldenavne i swingermiljøet, hvor det er normal praksis. De samme navne er brugt i denne artikel.

Bumle og konen overtog Romantica, der har ti år på bagen, i april sidste år. Når klubben nu åbner i Havdrup, realiserer de et ønske om nye og større faciliteter.

- Vi har brugt EDC til at finde nye lokaler, hvor vi har lov til at være, ligesom jeg selv kørte en tur til Havdrup og snakkede med folk på gaden for at forhøre mig om, hvordan de lokale ville tage imod en swingerklub. De synes måske, det er lidt sjovt. Rygtet har spredt sig hurtigt, men vi er velkomne, fortæller Bumle. Han visualiserer med armbevægelser, hvordan 25 paller skal fordeles i det store parrum for enden af bygningen, så madrasserne kommer op i højden, mens to kvindelige medlemmer fra foreningen er i færd med at tildække vinduer med klæbende plast i sort i et tilstødende rum, hvor gæster kan finde sammen bag forhæng for at få en lidt mere privat oplevelse.

- Her mangler vi så også at sætte de sidste forhæng op. Vores gæster har høje krav, og vi har for eksempel fået nye madrasser med bedre affjedring, for ellers holder de ikke. I Roskilde oplevede vi, at to madrasser blev knaldet i stykker over to aftener i GB-rummet (gangbang/grupperum, red.), afslører Bumle med et lidt stolt grin.

Bumle og konen arbejder begge med IT til daglig og har tre børn sammen. De fandt selv vej til swingerverdenen for cirka seks år siden, fordi de manglede inspiration til sexlivet. De besluttede at blive en større del af klubben, fordi de gerne vil bidrage til udvikling af miljøet af samme årsag, som andre engagerer sig i håndboldforeningen.

- Det skal være et godt sted at komme. Derfor er vi stolte over, at vi er blevet kåret som Danmarks bedste begynder-klub på www.swinger.dk (online guide til miljøet, red.). Her går der ikke mere end ti minutter, før de nye er med i snakken, og det sværeste er faktisk at gå ind gennem døren. Men når først det skridt er taget, er det de færreste, som ikke ender med at blive medlemmer, fortæller Bumle.

Swingerklubben har aktuelt 175 medlemmer, ligesom foreningen også bliver brugt af personer, der blot betaler for enkeltaftener. Søndag er der åbent hus for nysgerrige. Du kan læse mere på www.romantica-roskilde.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk