19. juli 2019
Der er et godt sving i hofterne på motionisterne. Det foregår i et velegnet lokale, hvor der er plads til udfoldelserne og til at lægge måtter ud på gulvet.
gallery icon

Se billedserie

Der er et godt sving i hofterne på motionisterne. Det foregår i et velegnet lokale, hvor der er plads til udfoldelserne og til at lægge måtter ud på gulvet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Swing i hofterne hos Solrøds seniorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Swing i hofterne hos Solrøds seniorer
Solrød - 08. marts 2019 kl. 15:32
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er midt på dagen og der er godt gang i maskinerne hos foreningen Solrød 60+ Motion.

- Vi er jo kommet i en alder, hvor det er nødvendigt at holde sig i gang - men vi får også brugt den her, siger Jytte Ramø med et stort grin og peger på sin mund.

Hun er en af de faste motionister, der mødes i Solrød Idrætscenter for at holde konditallet oppe og få en god snak med nogle af de andre fremmødte.

- Her er vi mere uformelle end i et almindeligt træningscenter og det er så hyggeligt at komme her, for man kender efterhånden alle, fortsætter hun.

Det er dog kun i træningscenteret, at hun er på ansigt med alle, for Solrød 60+ Motion har faktisk godt 700 medlemmer, der er fordelt på idrætscenteret og OJD Hallerne samt på udendørssport om sommeren og blandt andet cykling om vinteren.

Det fortæller næstformand i foreningen Ole Johansson, der forklarer, at foreningen har bund i et »eksperiment« fra 2007, der gik ud på at få flere ældre til at røre sig. Det gav allerede de første år bonus og i 2010 blev foreningen Solrød 60+ Motion så stiftet og er altså kun vokset siden.

- Nu er vi godt 700 og har også folk på venteliste, så det har altså været en stor succes, konstaterer han og udtrykker taknemmelighed over at foreningen får lov til at bruge OJD Hallerne, for ellers kunne de slet ikke være så mange.

Men deres base er altså i Solrød Idrætscenter, hvor der er åbent fra 12-14 hver dag.

Næstformanden forklarer, at selvom de går til motionen med godt humør, så er de også meget bekymrede i forhold til de kommunale planer, der er med at flytte foreningen ind i nogle tilstødende lokaler, der ikke er så store som de nuværende.

Den sag er ved at blive behandlet politisk og foreløbig tramper motionisterne videre i maskinerne, så musklerne kan blive ved med at være smidige og dermed give et aktivt seniorliv.

- Bare kom tilbage om en måneds tid, når vi er ved at træne op til sommer på stranden, lyder det med et grin fra en herre, så kameraet bliver fundet frem.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk