19. april 2019
- Sundhed handler om at have det godt og at trives fysisk, psykisk og socialt, siger Ivar Haugaard-Hansen. Foto: Solrød Kommune
- Sundhed handler om at have det godt og at trives fysisk, psykisk og socialt, siger Ivar Haugaard-Hansen. Foto: Solrød Kommune
Foto: Monkey Business Images
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sundhed er mere end gulerødder og løbeture

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sundhed er mere end gulerødder og løbeture
Solrød - 20. september 2018 kl. 12:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solrød Kommune vil være endnu sundere, og byrådet har nu vedtaget en ny sundhedspolitik, som har fokus på, at borgerne skal have mulighed for at trives både fysisk, psykisk og socialt.

Sundhed i alle aldre er noget, vi skaber sammen, og alle borgere i Solrød Kommune skal have mulighed for at leve et godt og sundt liv med livskvalitet og livsglæde. Det er to af grundtankerne bag Solrød Kommunes nye sundhedspolitik, som efter at have været i høring nu er godkendt af byrådet, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

- Sundhed handler om at have det godt og at trives fysisk, psykisk og socialt. De fleste Solrødborgere er sunde og trives, og den sundhed skal vi støtte op om og videreudvikle. Der er også borgere, som har udfordringer med sundheden, og de skal selvfølgelig selv tage ansvar for deres egen sundhed, men vi skal også hjælpe dem ved i fællesskab at skabe nogle rammer, som kan gøre hele Solrød endnu sundere, siger Ivar Haugaard-Hansen, formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk