22. januar 2019
Lige som mange andre steder i landet arbejder Solrød Kommune også målrettet på at give de unge et naturligt forhold til alkohol. Pressefoto
Lige som mange andre steder i landet arbejder Solrød Kommune også målrettet på at give de unge et naturligt forhold til alkohol. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sundere alkohol-kultur blandt de unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sundere alkohol-kultur blandt de unge
Solrød - 21. oktober 2017 kl. 09:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Unge indtager mindre alkohol - men festerne handler stadig for meget om at drikke sig fuld. Det er budskabet i en ny kampagne fra Sundhedsstyrelsen. Solrød Kommune bakker også op om det budskab, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Efter mange års arbejde for at få landets unge til at drikke mindre alkohol, ser det nu endelig ud til at have båret frugt. Ifølge Sundhedsstyrelsen er kurven nemlig knækket, og det er et vigtigt skridt på vejen mod en sundere alkoholkultur blandt de 16-20-årige.

I Solrød Kommune er alkoholindtaget blandt de unge allerede et fokus område, og derfor bakker Solrød Kommune naturligvis op om Sundhedsstyrelsens kampagne.

Blandt andet har kommunens SSP-konsulenter et forebyggende undervisningstilbud til alle grundskoler, 10Solrød (10-klassescenteret) og Solrød Gymnasium. Her arbejder man med de unges risikovillighed og holdninger til alkohol, og så handler det i bund og grund om dialog, fortæller SSP-konsulent Bo Juul Andersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk