22. september 2019
Fra venstre borgmester Niels Hörup, CEO Benny Nygård Jensen, Sales Manager Daniel Jensen og Marketing Manager Bjarne Jørgensen.
Fra venstre borgmester Niels Hörup, CEO Benny Nygård Jensen, Sales Manager Daniel Jensen og Marketing Manager Bjarne Jørgensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succesen på første sal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succesen på første sal
Opdateret 19. marts 2019 kl. 10:38
Solrød - 18. marts 2019 kl. 14:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ovenover butikkerne i Solrød Centret ligger der en del virksomheder, som der formentlig ikke er mange, der kender til. Én af dem er Vigor Healthcare Ltd, som ejes af Benny Nygård Jensen, der stiftede virksomheden tilbage i 2011.

Forleden åbnede Benny Nygård Jensen dørene til Vigor Healthcare Ltd for borgmester Niels Hörup og viste indenfor hos den lokale virksomhed, der er specialiseret i at hjælpe internationale virksomheder inden for Healthcare produktion.

Vigor Healthcare Ltd udvikler bl.a. løftesejl til forflytning og rehabilitering på blandt andet hospitaler og plejehjem, som skal aflaste plejepersonalet samtidig med, at produkterne sikrer patienter og beboere en høj værdighed og smertefri hjælp - og virksomheden gør det med stor succes.

Vigor Healthcares produkter findes og anvendes i dag på alle kontinenter med undtagelse af Afrika.

- Danmark og Skandinavien har et godt ry i udlandet som innovative lande, og det giver også Vigor Healthcare en stor konkurrencemæssig fordel. Faktisk er der europæiske kunder, som får deres produkter leveret fra vores egne produktionsfaciliteter i Kina, hvor vi har 30 ansatte, og som derefter sælger produkterne tilbage til Asien, fortæller Benny Nygård Jensen, som også har sin søn Daniel Jensen ansat i virksomheden som sales manager.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk