24. februar 2020
Video-samtalerne er en meget smidig og fleksibel løsning, der gør det lettere for borgerne at passe samtalerne ind i deres hverdag.
Video-samtalerne er en meget smidig og fleksibel løsning, der gør det lettere for borgerne at passe samtalerne ind i deres hverdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succes med video-samtaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succes med video-samtaler
Solrød - 11. september 2019 kl. 11:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgere i Solrød Kommune, som f.eks. har brækket foden, er i praktik i en virksomhed eller bare har lyst til at holde deres samtaler med Job- og Socialcenteret via Skype, behøver ikke længere at møde op på Solrød Kommune for at gennemføre de lovpligtige samtaler med deres sagsbehandler.

En særlov specifikt for Solrød Kommune har nemlig gjort det muligt for medarbejdere i Solrød Kommune at holde video-møder med borgere via enten mobiltelefon, tablet eller en pc. Fra november 2018 til midten af august 2019 er der blevet holdt i alt 454 video-samtaler i Job- og Socialcenteret. Og ikke alene er video-samtalerne effektive, de kan også i nogle tilfælde frigive tid til kommunens medarbejdere.

Ved den første samtale skal borgerne dog fortsat møde personligt op, så de sammen med deres sagsbehandler kan skabe det bedste grundlag for et godt og tillidsfuldt samarbejde. På det møde bliver borgerne præsenteret for muligheden for at snakke sammen over Skype, og det er herefter op til borgerne, om møderne med kommunen skal holdes som video-samtaler eller på kommunen.

Den såkaldte prøvelovgivning, der kun omfatter Solrød Kommune, løber fra den 1. november 2018 til den 31. december 2021.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk