18. november 2019
Der var naturligvis lidt nerver på inden. Man opførelsen af musicalen Mulan blev en stor succes, som høstede massivt bifald. Foto: Sydskystens Scenekunstskole
Der var naturligvis lidt nerver på inden. Man opførelsen af musicalen Mulan blev en stor succes, som høstede massivt bifald. Foto: Sydskystens Scenekunstskole
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succes: Mulan gik rent ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succes: Mulan gik rent ind
Solrød - 18. juni 2019 kl. 18:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var stor applaus fra publikum og jublende glade børn på scenen, da tæppet gik ned på Albertslund Musikteater efter en vellykket præmiere på årets store musical, Mulan.

I over fem måneder har omkring 120 teaterglade elever på Sydskystens Scenekunstskole i Solrød arbejdet benhårdt med både dans, sang og drama for at blive klar til premieredagen på Mulan. Og endelig kom dagen, hvor det store show skulle fyres af for første gang foran et stort publikum.

Derfor var det også en flok spændte og travle børn, man mødte på bagscenen, kort tid før det hele blev skudt i gang. Der blev repeteret danse, øvet replikker, testet røgmaskiner og afprøvet mikrofoner. Heldigvis gik det hele op i en højere enhed da tæppet gik, og et par timer efter kunne eleverne med stolthed gå af scenen og ud til de mange forældre som stod klar med blomster og rosende ord.

Børnene får dog ikke lov til at hvile længe på laurbærrene, for om en uges tid får de lov til at gøre det hele igen foran et nyt forventningsfuldt publikum.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk