23. marts 2019
De nye bygninger, som alle bliver opført i træ, har nu skiftet farve til sort og sandfarvet på facaderne ? med hvide vinduer og grønne skodder.
gallery icon

Se billedserie

De nye bygninger, som alle bliver opført i træ, har nu skiftet farve til sort og sandfarvet på facaderne ? med hvide vinduer og grønne skodder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strandens Hus er flydende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strandens Hus er flydende
Solrød - 07. september 2018 kl. 15:00
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er godt nyt om projekt Strandens Hus, og er nu enighed mellem alle aktive klubber og brugere, stor opbakning fra borgere, løsninger på tegnebrættet og finansiering skrider fremad.

Baggrunden er, at Solrød Strand Grundejerforening og Solrød Vandsport i mere end to år arbejdet intenst på at skabe tidssvarende og tilstrækkelige klubfaciliteter for de omkring 400 aktive medlemmer, der i dag dyrker en fritidsinteresse med base på Østre Strandvej 26-30 i Solrød.

- Det er tankevækkende, at så mange aktive borgere må nøjes med to nedslidte toiletter og ikke har mulighed for at tage et brusebad efter endt træning, siger formand for Solrød Vandsport, Bjørn-Erik Jørgensen.

Projekt Strandens Hus har flere formål: At opdatere faciliteterne for de cirka 400 nuværende brugere, at give plads til de mange borgere, der i disse år må stå på venteliste til f.eks. at blive medlem af vinterbadeklubben Freya, at respektere og bevare det unikke miljø på grunden, at åbne for positive oplevelser for alle kommunens borgere - uanset aldersgruppe, at tilbyde en attraktiv café/restaurant (sådan som lokalplanen for grunden allerede har tilladt) med tilhørende kiosk, ishus og offentligt tilgængelige toiletter.

En stor del af finansieringen af projektet på Solrød Kommunes tre sammenhængende grunde skal rent faktisk komme fra andre kilder end Solrød Kommune. Og denne del er rigtig godt på vej - takket være velvillige fonde og lokale borgeres økonomiske støtte til det samlede projekt. Senest har Friluftsrådet bevilget en halv million til Strandens Hus.

De afventer nu kun den politiske beslutningsproces i byrådet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk