15. december 2018
Hvornår og hvordan det skal realiseres, er endnu uvist. Men der bliver nu arbejdet seriøst med at skabe Strandens Hus for enden af Østre Strandvej.
gallery icon

Se billedserie

Hvornår og hvordan det skal realiseres, er endnu uvist. Men der bliver nu arbejdet seriøst med at skabe Strandens Hus for enden af Østre Strandvej.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strandens Hus-drømmen lever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strandens Hus-drømmen lever
Solrød - 16. maj 2018 kl. 12:06
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ideen har rumsteret i mange år. Men nu er det tid til at der rykkes på drømmen om at skabe Strandens Hus - et hus for enden af Østre Strandvej til brug for blandt andre kajakklub, windsurfere, vinterbadere, dagplejebørn og hvem der ellers kan få glæde at en ejendom lige ned til stranden.

En af de ihærdige forkæmpere for projektet, er formand for social-, sundheds- og kulturudvalget, Ivar Haugaard-Hansen (V).

Og han tror i den grad på at det ikke bare bliver ved visionerne, men at tankerne også føres ud i livet.

Det er arealet ved iskiosken Strandløven, som kommunen har udset til det ambitiøse projekt. Her ejer kommunen en stor grund, hvorpå der foruden kiosk ligger to ældre sommerhuse - et rødt og et gult. Om de må lade livet eller vil indgå i det kommende projekt, ligger ikke fast endnu. Men især det røde hus, hvor Solrød Stand Vinterbadeklubben, vikingelauget Freya, holder til, er i ganske fin stand.

Stranden er Solrøds helt store aktiv. Derfor ser Ivar Haugaard-Hansen det også som helt naturligt, at man udnytter kommunens beliggenhed og medvirker til at så mange som muligt får glæde af den hvide sandstrand og den friske havluft.

En af ideerne med Strandens Hus er at det vil være oplagt med en restaurant i bygningen, så de spisende vil kunne nyde måltiden og samtidigt have en helt unik udsigt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk