23. juni 2021
Pengene fra Havdrup Brugerforening falder på et tørt sted for Havdrup Gymnastik og Idrætsforening. Foto: Tobias Thomas
Pengene fra Havdrup Brugerforening falder på et tørt sted for Havdrup Gymnastik og Idrætsforening. Foto: Tobias Thomas
Foto: //TT-Film
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor pengegave til Havdrup-forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor pengegave til Havdrup-forening
Solrød - 10. maj 2021 kl. 10:17

2020 blev på rigtig mange måder et skidt år, for mange forretninger, virksomheder og foreninger.

I Havdrup har Havdrup Gymnastik og Idrætsforening (HGI) ikke kunnet benytte træningsfaciliteterne, da coronasituationen har nødvendiggjort, at aktiviteten har måttet holdes på et minimum.

En meget stor del af Havdrups børn og unge har normalt stor glæde af, at frivillige i HGI har være trænere, ledere og organisatorer af forskellige idrætsgrene. Det har været lukket næsten helt ned siden den 11. marts 2020.

Det har alt i alt være hårde tider for foreningslivet i Havdrup og i resten af landet.

2020 blev derimod et godt år for Havdrup Brugsforening, når Havdrups borgere ikke har kunne rejse, gå på restaurant eller holde private fester, har de i meget høj grad lagt deres indkøb i Super-Brugsen Havdrup, hvilket har kunnet ses på omsætning og overskud.

Bestyrelsen i Havdrup Brugsforening er bekymrede for, om det er muligt at genetablere det gode arbejde der laves med børn og unge i HGI.

Bestyrelsen har derfor besluttet at donerer 100.000 kroner til HGIs arbejde med børn og unge, som en påskønnelse af det store arbejde De påtager sig og fordi Havdrup Brugsforening har en opgave i, at give tilbage til lokalsamfundet, når det er muligt for foreningen.

- Vi ved, at HGI vil benytte pengene klogt så børne- og ungdomsarbejdet igen, når situationen tillader det, kan tiltrække mange her fra Havdrup, fortæller formand for Havdrup Brugsforening, Tonny Lauridsen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk